OVER ONS

De Dansplaats is een dansorganisatie in Noord-Brabant. Wij zijn gevestigd in Engelen, Heeze en Leende. Samen dansen met plezier is ons motto! Je kunt bij ons terecht voor verschillende danslessen in allerlei stijlen voor elke leeftijd! Zie hiervoor ons rooster


Daarnaast kun je ook bij de Dansplaats terecht voor dansworkshops (op locatie), danskinderfeestjes op maat, een openingsdans voor een bruiloft, workshop voor een vrijgezellenfeest, danslessen voor bijzondere doelgroepen en ga zo maar door! Heb je interesse in een van de bovenstaande ideeën of wil je een eigen idee inbrengen? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

MISSIE

De Dansplaats wil iedereen laten proeven van dans! Jong, oud, groot of klein; voor iedereen is er een mogelijkheid om te dansen en te bewegen. In een veilige omgeving werken we samen aan je zelfvertrouwen, creativiteit en danstechniek. Maar dansplezier staat natuurlijk op één: samen dansen met plezier!

VISIE

In onze lessen gaan danstechniek, dansplezier en creativiteit hand in hand. Deze drie componenten versterken elkaar. In de lessen vinden wij het ook heel belangrijk dat de leerlingen zichzelf kunnen en durven zijn. Wj stimuleren de leerlingen dan ook om hun eigenheid te ontdekken. Iedereen is uniek: ook jij! Door het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving stimuleren wij de dansers om zichzelf te blijven verbeteren en te blijven groeien en elkaar daarin ook te ondersteunen. Daarbij hoort natuurlijk het maken van fouten: graag zelfs! Zonder fouten te maken kun je immers niet groeien. Het sociale aspect van dans wordt ook benadrukt in onze lessen: leren van en met elkaar. Maar dansplezier staat natuurlijk op één! Samen dansen met plezier bij de Dansplaats!