OVER ONS

De Dansplaats is een dansorganisatie in Noord-Brabant. Wij zijn gevestigd in Engelen, Heeze en Leende. Samen dansen met plezier is ons motto! Je kunt bij ons terecht voor verschillende danslessen in allerlei stijlen voor elke leeftijd! Zie hiervoor ons rooster


Daarnaast kun je ook bij de Dansplaats terecht voor dansworkshops (op locatie), danskinderfeestjes op maat, een openingsdans voor een bruiloft, workshop voor een vrijgezellenfeest, danslessen voor bijzondere doelgroepen en ga zo maar door! Heb je interesse in een van de bovenstaande idee├źn of wil je een eigen idee inbrengen? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

MISSIE

Dansplaats is een dansschool die dansen voor alle leden van de samenleving toegankelijk en plezierig wil maken door het geven van een breed scala aan inclusieve lessen voor zowel jong als oud en mindervalide personen.

VISIE

Door het geven van inclusieve lessen waar iedereen zich welkom voelt, geeft Dansplaats klanten plezier in hun hobby. Tegelijkertijd biedt Dansplaats een stabiele omgeving waar de zakelijke kant en planning elkaar naar een hoger niveau tillen, onder andere door goede communicatie zowel in- als extern. Verder zoekt Dansplaats non-stop naar strategische samenwerkingen zowel binnen als buiten de eigen sector.